середа, 21 лютого 2024 р.

ГО "Ліга офіцерів" Мінна безпека

 

Адміністрація ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ «СИНЯВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ РОКИТНЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» висловлює вдячність тренерам ГО “Ліга офіцерів” за якісне проведення інформування персоналу нашого закладу про основні правила мінної безпеки.

Інформуванням з мінної безпеки було охоплено 166 ліцеїстів, а також учительський склад з числа класних керівників та обслуговуючий персонал закладу.

Щодо безпосередньої оцінки якості проведення занять. Слід зазначити, що тренерський склад ГО “Ліга офіцерів” поставлені перед інформуванням завдання виконав у повному обсязі. Підтвердженням цьому стали результати опитування фокус груп після завершення занять, які засвідчили підвищення обізнаності здобувачів освіти та педагогічного складу з питань мінної безпеки.

Користуючись нагодою, дякуємо Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні за організацію у партнерстві з Київською обласною державною (військовою) адміністрацією таких важливих і актуальних занять для закладів середньої освіти Білоцерківського району.











Немає коментарів:

Дописати коментар