понеділок, 6 лютого 2023 р.

Профілактика шкідливих звичок

 Профілактика шкідливих звичок

Сьогодні надто актуальною виступає проблема зростання правопорушень серед молоді. Одним із напрямів у боротьбі з правопорушеннями є профілактична робота. Отож 3 січня в синівському овітньому закладі відбулася зустріч учнів школи з представником ювенальної превенції національної поліції України ГУНП в Київський області Білоцерківського районного управління відділення поліції № 1 Діаною Дідик.

     МЕТОЮ цього заходу стало об'єднання зусиль педагогів та працівників поліції з попередження правопорушень, дитячої бездоглядності, вживання алкогольних напоїв, наркотичних речовин, паління, насилля в сім’ї та поза нею, суїцидальної поведінки серед дітей та недопущення нещасних випадків.

     А також обговорилося питання безпеки дітей в мережі Інтернет, тому що в цьому контексті турбота про дітей набуває більших масштабів. Якщо раніше треба було говорити з дітьми про їх безпеку поза домом, то вже давно має сенс застерігати їх від негараздів під час перебування в Інтернеті.

    І тому завданням профілактичної роботи є не тільки викладання необхідної інформації, а й постійне розширення уявлень учнів щодо теї чи іншої проблеми. 







Немає коментарів:

Дописати коментар